dimecres, 26 de març del 2014

Quin serà el fil conductor del nostre musical?

Ja des de l'any passat, el tema d'haver de realitzar un musical durant el segon curs del grau d'Educació Infantil, m'amoïnava. La veritat és que encara no se com sortirà tot, on ho representarem ni tan sols que representarem.

Hem començat aquest projecte, d'obra de teatre, proposant cadascuna una idea. D'aquesta manera, han sorgit propostes com ensenyar la història d'Eivissa, mostrar curiositats de la vestimenta pagesa o simular una classe d'alguna matèria de forma divertida i global. Al final, per votació hem triat realitzar una obra que mostri la història d'Eivissa però que també mostri la curiositat del motiu pel qual la vestimenta de les pageses porta el botifarró. Per tant, hem triat fer una combinació de dues idees.


Però, quan hem començat a elaborar els diàlegs, ens hem adonat que el tema és molt extens, llavors, durant diversos dies hem estat reflexionant per a eliminar etapes de la història. Al final, hem acordat que començaríem per la època dels púnics, seguiríem per la dels romans i per últim la dels pagesos ja que havíem d'ajustar el temps, vint minuts aproximadament. Llavors, al final hem hagut de suprimir la idea de mostrar el motiu de la botifarra com a vestimenta, i hem hagut de suprimir la època hippie, la dels pirates i la conquesta catalana. Tot i això, considero que al final amb els moments històrics que hem triat, queda clar els diferents noms que ha tingut l'illa, que és allò més important ja que és el fil conductor de l'obra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada