dimarts, 3 de juny del 2014

S'apropa l'hora de la veritat!

Avui és el dia abans de la representació, i la veritat que es noten els nirvis. Volem realitzar el teatre a la perfecció, per això comencem a fixar-nos en els petits detalls que encara ens falten.

La representació l'hem ensallat diverses vegades, però tot i això, pujar a l'escenari imposa. Per això, a l'hora de realitzar el primer ensall al Diari d'Eivissa es podria millorar. Però, després ho hem tornat a provar i ha estat millor.

A banda, he de dir que quan hem arribat hem començat a col·locar els escenaris, i hem hagut de muntar alguns com són per exemple la muntanya o els arbres.

Una vegada col·locats els escenaris, com que eren molt grossos, s'han hagut de quedar ja dalt l'escenari des del començament i així, a més serveix com a escenaris de la resta de grups que actuaven abans de nosaltres.


Quan hem sortit del Diari d'Eivissa, m'he anat molt nerviosa ja que quedava menys per a la representació i trobava que la nostra actuació encara era millorable. Però, la veritat és que finalment hem tingut una molt bona representació, de la qual estic molt orgullosa de tota la gran feina que ha elaborat el meu grup. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada